Taula rodona

Avui, mentre estava estudiant a la sala d'estudi de la universitat, una dona s'ha acostat a mi i m'ha començat a explicar que estaven buscant estudiants per a fer una taula rodona sobre la diversitat lingüística a les aules de la universitat o alguna cosa així.
Estava a punt de rebutjar amablement la seva oferta quan m'ha dit que em remunerarien amb un Xec per valor de 40€ per el temps que per estar allà no empraré en alguna cosa més profitosa, causant la meva acceptació total i immediata.
Així que el divendres tindre que anar a l'hotel Carlemany i donar la meva opinió sobre si s'hauria de fer servir una llengua o una altra a la uni cobrant.

  1. gravatar

    # by Edward - 10 de desembre del 2008, a les 16:07

    Això sí que és tenir sort XD. M'hagués agradat poder venir per opinar i divagar eloqüentment amb gent intel·ligent i culta sobre la diversitat lingüística emprada a les aules universitàries (Mentida!! Només hi aniria per cobrar també XD) Po weno... No tindré el plaer XD. (Vigila que no sigui la cerimònia d'iniciació en una secta destructiva amb l'objectiu de "per exemple" fer que microsoft compri els pocs drets que li deuen quedar a Machintosh... O fer que Tio1.jpg s'apoderi del control del món, fent fora a Chuck Norris... O alguna cosa molt pitjor com rentar-te el "serbell" per fer-te creure que la "innombrable" no és tan dolenta/inútil/absurda en el fons... >.< Millor no pensar en aquestes coses que encara et tancaràn el blog... XD) Weno, conyes a part, vindran bé aquests 40 euros XD, sobretot amb els gastos que ens venen a sobre la setmana que vé...

  2. gravatar

    # by johnny32 - 10 de desembre del 2008, a les 21:14

    El que volen es deixar-te el cul com la bandera de Japó.

  3. gravatar

    # by Sanse - 10 de desembre del 2008, a les 22:29

    I don't think so...

  4. gravatar

    # by Jose Manrique - 10 de desembre del 2008, a les 22:40

    "Cuando se trata de dinero, todos son de la misma religión"

  5. gravatar

    # by hachi - 10 de desembre del 2008, a les 22:55

    oo wowow tot i q potser t aburreixes com una ostra, cobraras ^^
    quina sort q tens, xDD

    i potse encara tens mes sort i es interessant i tot